Porta FIT modell H.4 beltéri ajtó Porta FIT modell F.6 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.2 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.5 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.0 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.3 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell F.2 beltéri ajtó Porta FIT modell H.1 beltéri ajtó Porta FIT modell D.2 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri beltéri ajtó Porta FIT modell B.5 beltéri ajtó

Az összes télikert referenciánk itt.

Beltéri ajtótokok Parner Doors Kft.

Beltéri ajtótokok:

Nincs tok nélküli komplett ajtó. A Porta Csoport kínálatában szereplő ajtók minden modelljéhez megfelelő ajtótokot javasol, mely egységet alkot vele mind műszaki, mind esztétikai szempontból. Kínálatunkban sokféle ajtótok szerepel, melyeket modern forma és sokféle kidolgozási verzió: természetes, vagy szintetikus laminátok, illetve fémlap jellemez.

A bejárati, speciális és fém ajtókra jellemző paraméterek megfelelő értékek között tartása érdekében, szükséges a hozzá kompatibilis, általunk gyártott ajtótokok alkalmazása.

MINIMAX beltéri ajtótok, fix szélesség: 60 mm és 100 mm

A 100 mm állandó szélességű MINIMAX beltéri ajtótokokkal kompatibilis az összes PORTA által forgalmazott Minimax, Portadekor, famintázatú, CPL és Portadur fóliás beltéri ajtólap. A 60 mm szélességű csak a MINIMAX ajtókkal és az összes Portadekor fóliás beltéri ajtókkal kompatibilis. A Minimax beltéri ajtótok klasszis esztétikai megoldás lehet otthonába.

A 100 mm vastagságú beltéri ajtótokok egy kiegészítő eleme a beltéri – Minimax festékkel, Portadecor valamint Portadur fóliával bevont ajtóknak. A RONDO fix ajtótok a kerekített stílus és a nagyszerű formatervezés kombinációja,amely e belsőtéri ajtótokot elegánssá varázsolja. Falvastagsághoz állítható tok, szép, esztétikus kinézettel, könnyen szerelhető, előnyös árban kapható.

Ez egy könnyen összeállítható tok. Ez lehetővé teszi, a fal vastagságához való alakítását és kivételesen esztétikus külsőt kölcsönöz. A tokban lévő erősített zsanérzsebek garantálják azok stabilitását intenzív igénybevétel esetén is.

A gazdag színválaszték tökéletes egységet képez bármely PORTA ajtólappal. Különösen a figyelmükbe ajánlunk egy nagyon érdekes megoldást, mely a tok befedésére használható, a RETRO modul. Könnyű beépíteni ezt a borítást, mely nem csak az új tokok beszerelésénél használható, hanem a korábban beépített Porta SYSTEM ajtótoknál is. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy egy teljesen más és új stílusú ajtója legyen és ez arra biztatja Önt, hogy keressen új ihletet adjon a lakása elrendezésével kapcsolatban.

Az állítható PRESTIGE beltéri ajtótok a legmagasabb minőségű és legfejlettebb termékek csoportjába tartozik. Az ajtótok gömbölyített gerendája és a takarólécek kihangsúlyozzák a modern mintázatot. A természetes és szintetikus felületeknek köszönhetően tökéletesen párosul minden mintájú Porta beltéri ajtólappal, és lehetővé teszi az olyan helyeken történő felhasználását, ahol az exkluzív kivitel, az esztétika és a minőség kiváltképpen fontos.

A felülvilágítók korszerű és funkcionális megoldása lehetővé teszi e termékek széleskörű alkalmazását az elválasztó falak üvegezésénél és a helyiségek megvilágításával. A gazdag színválaszték, a gyors és egyszerű szerelés – ezek a tulajdonságok, amelyek a terméket népszerűvé teszik. A bevilágítók segítségével fényveszteség nélkül elválaszthatók a helyiségek.

Kis és nagy sarok, beltéri fém ajtótok:

A legmagasabb nemzetközi szabványok, a legfejlettebb technológia és a kitűnő alapanyagok jellemzik az általunk gyártott horganyzott, vagy rozsdamentes (saválló) alapanyagokból gyártott ajtókereteket. Ez a legjobb minőségű termék ott, ahol a tűzzel, korrózióval és az időjárással szembeni ellenállás a fő szempont. Az automata porfestő gépsor biztosítja az egyöntetű felületet és megvéd a korrózióval szemben. A PVC laminált felület megfelel a vevők magas esztétikai elvárásainak.

Az állítható ajtótok horganyzott acéllemezből készül. A szélesség állítása lehetővé teszi, hogy a tokot a kívánt falszélességhez igazíthassuk. Lényegében az állítható ajtókeret bármely típusú helyiségben használható otthon, irodákban, hotelekben, ipari létesítményekben és bárhol, ahol túlzott párásság van jelen.

Az AGÁT és OPAL ajtótokok az azonos nevü beltéri bejárati ajtókhoz valók. Együtt, a Porta bejárati ajtók a legmagasabb műszaki és működési paramétereknek felelnek meg.

Fém, fal előtt futó tolóajtó szerkezet, melyet speciálisan olyan helyiségekhez terveztek, ahol a normál ajtók beépítése lehetetlen.