Porta FIT modell H.4 beltéri ajtó Porta FIT modell F.6 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.2 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.5 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.0 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.3 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell F.2 beltéri ajtó Porta FIT modell H.1 beltéri ajtó Porta FIT modell D.2 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri beltéri ajtó Porta FIT modell B.5 beltéri ajtó

Az összes télikert referenciánk itt.

Beltéri tolóajtó Parner Doors Kft.

Beltéri tolóajtó szerkezetek:

A Porta beltéri ajtók – ez nem csak egy hagyományos ajtót jelent. Elképzeléseikben a tervezők gyakran keresnek nem tipikus megoldásokat, amik összeillesztik a funkciót és a szobák célját. Bármilyen toló vagy összecsukható rendszerek ideálisan illeszkednek, ha a standard ajtók nem felszerelhetőek, mert korlátozott a terület vagy a belső koncepció terv. Azzal a kívánsággal, hogy megfeleljen az ügyfelek elvárásainak a Porta ajánlatokban mindezen rendszer megoldások széles színválasztékban állnak rendelkezésre. Porta beltéri tolóajtó szerkezet, fal előtt futó tolóajtóhoz: Vannak helyek ahol az oldalirányba nyíló ajtók nem használhatóak a hely szűke, vagy például az egyéni kialakítási tervek miatt. Az ilyen helyzetekre ajánljuk a Porta System tokot , amely tartalmazza a takaróval ellátott futórendszert és az ütköző gerendát.

A teljes falra szerelt készlet tartalmazza: fali rendszer, keret kivitelű tok, tolóajtólap

Szerkezet: A rendszer áll egy sínen futó görgőből, síntakaróból és a lapfogadó szárból.A takaró és az ütköző gerenda faforgácslemezből és MDF-ből készül, a borításuk a Porta SYSTEM tok teljes kínálatából választható.

BORÍTÁS Használt felületek : Minimax, Portadekor, Portadur, PVC, magas minőségű CPL laminát és természetes furnér. A burkolati színek megegyeznek a Porta Csoport ajánlatában szereplő színekkel.

GYÁRI TARTOZÉKOK – a készlet árában:

vezetősín
zárlemez
öntapadó kefetömítés
megvezető és stabilizáló, padlóhoz szerelendő elem


KÉSZLET MÉRETEI:

Egyszárnyú. „60”, „70”, „80”, „90” „100” szélességű ajtólapokhoz.

MEGJEGYZÉS: (145.old., 6. táblázat)

Az ajtótokokat teljesen befejezett falaknál (például tapétázottan) és padlónál (például parkettázva) kell beszerelni.
A szerkezet univerzális. A nyitásirány attól függ, hogy a Porta System keret jobb vagy bal oldalára helyezzük.
A Porta SYSTEM keret az ajtótok – pánt és zár nélküli – változata.
A PORTA tolóajtó szerkezet esetében az ajtó és a tok nem alkotnak légmentes záródást