Porta FIT modell H.4 beltéri ajtó Porta FIT modell F.6 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.2 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.5 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.0 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.3 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell F.2 beltéri ajtó Porta FIT modell H.1 beltéri ajtó Porta FIT modell D.2 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri beltéri ajtó Porta FIT modell B.5 beltéri ajtó

Az összes télikert referenciánk itt.

Minimax ajtókollekció Parner Doors Kft.

MINIMAX Beltéri ajtókollekció:

A Minimax ajtókollekció kitűnő választás azok számára, akiknek fontos az ár és a jó minőség kombinációja. Az egyik legjobb megoldás a már jól ismert fehér ajtókhoz a duplán festett eukaliptusz ajtótábla. A standard papírrácsbetétet fel lehet cserélni furatolt faforgácsbetétre, ami stabilitást kölcsönöz és jobban hang szigetel.

RÉSZLETEK:

AJTÓLAP SZERKEZETE Az ajtólap kerete enyvezett fenyőfából* vagy MDF-ből készül. Az ajtólapbetét: stabilizáló papirrácsbetét vagy rétegelt lemezből készült kerettel erősített furatolt faforgácslemez (lehetőség felárért). A keret mindkét oldala HDF lemezzel borított.

AJTÓLAPÉL PROFILJA Szögletes “K” él (fehér és Alma) és íves “R” él (bükk). Az ajtólap minkét oldalsó és a felső éle élfóliázott.

BORÍTÁS Az ajtólap új generációjú, környezetbarát vízbázisú lakkal van befedve. A szögletes üvegezőléc (MDF-ből keszült) és az íves üvegrács (PVC-ből készült) az ajtólap színével megegyeznek.

TÍPUS Egy-és kétszárnyú, az összes modellben. Az ajtólapok készülhetnek egyszárnyú zsanér és falc nélkül tolóajtóként is, az alsó keretben mart horony a padlóhoz erősített megvezető elemmel (tolóajtó szerkezet tartozéka).

GYÁRI TARTOZÉKOK – ajtólap árában:

két darab pántfelső • három darab pántfelső „100” és ,,110“ méretű ajtólapban
zár: sima kulcsos, WC – záras vagy biztonsági záras
üveg (minta: „csincsilla”)
maximum 60 mm-rel való rövidítésre előkészítve
kagylókilincs (tolóajtókhoz)
AJTÓLAPMÉRETEK Egyszárnyú „60“, „70“, „80“, „90“, „100“, „110”** Kétszárnyú „120“ ÷ „200“***


AJÁNLOTT AJTÓTOKOK:

MINIMAX fix tok 60 és 100 mm szélességben
RONDO fix tok 100 mm szélességben
Porta SYSTEM utólag szerelhető, állítható tok
PRESTIGE utólag szerelhető, állítható tok
Fém tokok


MEGJEGYZÉS:

Alapfóliás, festhető ajtólapok, Minimax fehér ajtólap árában.
Oldal panelek – 30, 40, 50 méretekben – kontrakt rendelésen keresztül érhetők el.
Rendelhető szabványméretek: PN, DIN, CSN, HN.
ÉME Építőipari Műszaki Engedély A-729/2009


* További költségek.
** Csak furatolt faforgácsbetéttel használható. Az üveglap méretei ugyanazok mint a ‘100’ mérethez.
*** Kétszárnyú ajtóknál az ajtólapméretek tetszőlegesen párosíthatók.


LONDON, BÉCS BELTÉRI AJTÓ:

Klasszikus forma, elegancia és kiváló minőség jellemzi a London és Bécs mintájú ajtókat. A magas szintű strapabíróság és a technológia, megbízhatóvá és népszerűvé teszi ezt a terméket.

AJTÓLAP SZERKEZETE Az ajtólap kerete enyvezett fenyőfából* vagy MDF-ből készül. Az ajtólap stabilizáló betétes és kétoldalúan be van borítva profi los HDF lemezzel.

AJTÓLAPÉL PROFILJA Íves „R” él.
Az ajtólap mindkét oldalsó és a felső éle élfóliázott.

BORÍTÁS Az ajtólap felülete kétszer lakkozott vízbázisú akril festékkel vagy PVC fóliával van bevonva (csak a London). A két fajta üvegezőkeret (PVC-ből) az ajtó színével megegyezően van fóliázva.

TÍPUS

LONDON (PVC vagy lakkozott)
BÉCS (csak lakkozott)
Egyszárnyú: Tele, 1 /3, 2/3 és 3/3 üveges
Kétszárnyú: Tele, 2/3 és 3/3 üveges
Az ajtólapok készülhetnek egyszárnyú zsanér és falc nélkül tolóajtóként is, az alsó keretben mart horony a padlóhoz erősített megvezető elemmel (tolóajtó szerkezet tartozéka).
GYÁRI TARTOZÉKOK – ajtólap árában

két darab pántfelső
zár: sima kulcsos, WC-záras vagy biztonsági záras
üveg (minta: „csincsilla”)
kagylókilincs (tolóajtókhoz)
AJTÓLAPMÉRETEK
Egyszárnyú: „60“, „70“, „80“, „90“
Kétszárnyú: „120“ ÷ „180” **


AJÁNLOTT AJTÓTOKOKl

MINIMAX fi x tok 60 és 100 mm szélességben
RONDO fix tok 100 mm szélességben
Porta SYSTEM utólag szerelhető, állítható tok
Fém tokok
Rendelhető szabványméretek: PN, DIN, CSN.
ÉME Építőipari Műszaki Engedély A-729/2009


* További költségek.
** Kétszárnyú ajtóknál az ajtólap méretek tetszőlegesen párosíthatók.


INTARZIÁS BELTÉRI AJTÓCSALÁD:

Az intarziás ajtólapok fő tulajdonsága a Minimax lapok szerkezetén alapuló stabil felépítés.Az ajtócsalád másik csábító jellemzője a lehetőség, hogy az intarzia kétféle színben (barna vagy kék) megválasztható.

AJTÓLAP SZERKEZETE Az ajtólap kerete enyvezett fenyőfából* vagy MDF-ből készül. Az ajtólapbetét: stabilizáló papirrácsbetét vagy rétegelt lemezből készült kerettel erősitett furatolt faforgácslemez (lehetőség felárért). A keret mindkét oldala HDF lemezzel borított.

AJTÓLAPÉL PROFILJA Szögletes „K” él. Az ajtólap mindkét oldalsó és a felső éle élfóliázott.

BORÍTÁS Az ajtólap új generaciójú, környezetbarát, vízbázisú lakkal van befedve.

TÍPUS Egy-és kétszárnyú tele. Az ajtólapok készülhetnek egyszárnyú zsanér és falc nélkül tolóajtóként is, az alsó keretben mart horony a padlóhoz erősített megvezető elemmel (tolóajtó szerkezet tartozéka).

GYÁRI TARTOZÉKOK – ajtólap árában • két darab pántfelső • három darab pántfelső „100” és ,,110“ méretű ajtólapban • zár: sima kulcsos, WC-záras vagy biztonsági záras • maximum 60 mm-rel való rövidítésre előkészítve • kagylókilincs (tolóajtókhoz)

AJTÓLAPMÉRETEK Egyszárnyú: „60“, „70“, „80“, „90“, „100“, „110”** Kétszárnyú: „120“ ÷ „200”***

AJÁNLOTT AJTÓTOKOK (lásd 116 oldaltól) • MINIMAX fix tok 60 és 100 mm szélességben • RONDO fix tok 100 mm szélességben • Porta SYSTEM utólag szerelhető, állítható tok • PRESTIGE utólag szerelhető, állítható tok • Fém tokok

Rendelhető szabványméretek: PN, DIN, CSN, HN.
ÉME Építőipari Műszaki Engedély A-729/2009


* További költségek.. ** Csak furatolt faforgácsbetéttel használható. *** Kétszárnyú ajtóknál az ajtólap méretek tetszőlegesen párosíthatók.