Porta FIT modell H.4 beltéri ajtó Porta FIT modell F.6 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.2 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell G.5 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.0 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell E.3 ajtó beltéri ajtó Porta FIT modell F.2 beltéri ajtó Porta FIT modell H.1 beltéri ajtó Porta FIT modell D.2 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri ajtó Porta FIT modell D.3 beltéri beltéri ajtó Porta FIT modell B.5 beltéri ajtó

Az összes télikert referenciánk itt.

Természetes furnéros beltéri ajtók

Természetes furnéros beltéri ajtók:

A natúr laminálású ajtók azon igényes vásárlók széles körét elégíti ki, akik számára a természet szépsége alapvető esztétikai értéket jelent. A sokféleség és individualizmus a vásárlók által igen keresett jellemzők, végül is ki akarna mindenki számára egyforma és millió számban ismételt sablonszerű lakásban lakni ? Ahogy minden ember különböző, úgy mindegyik fa is különbözik a többitől. A természet nem alkotott azonos élő formákat: alakokat, struktúrákat vagy jellemeket. Még az “öreg” fa is reagál a levegő relatív páratartalmának változására évszaktól függően, a helyiség fűtésének módjától, szellőztetés intenzitásától, stb. függően. A klímaváltozások apróbb repedések, rések keletkezéséhez vezethetnek. Ez a fa normális tulajdonsága, mely annak természetes eredetéről tanúskodik.

Azt lehet mondani: a fa továbbra is “él” és “lélegzik”, alkalmazkodik a környezethez. A fentiek szem előtt tartásával ajtóvásárláskor a minőség értékelésekor figyelembe kell venni a struktúra, szín, felület minőségének tökéletessége, valamint a fa természetes szépsége és ismételhetetlen rajzolata közti kompromisszumot.

Az általunk alkalmazott természetes furnérokat esztétikai jellemzőikre való tekintettel két alapvető csoportra osztottuk:

Standard (Természetes furnér) és Szatén – a Porta Klasszikus beltéri ajtók: MALAGA, MADRID,CORDOBA és SEVILLA sorozatok. A természetes furnérok ezen csoportját a sokszínűség, a famintázat, a görcsöcskék, és a rostvonalak csavarodásának, stb. sokfélesége jellemzi.

Select (Impregnált természetes furnér) a Nova NATURA, Nova NATURA TOP, Natura STYL, Natura SPACE, Natura LINE, Natura TREND, Natura KONCEPT és a Natura IMRESS sorozatokban került felhasználásra. Ez speciálisan előkészített és válogatott természetes furnér, melyre jellemző a farajzolat és színezett nagyszámú ismétlődése. Az ezzel borított termékek a legszigorúbb minőségi szabványoknak és a legigényesebb vásárlók kívánalmainak is eleget tesznek.

A MADRID és a CORDOBA ajtólapok természetes furnér borítással és egyedülálló technológiával jelennek meg a belső terekben, ahol a természetes megjelenés ötvözi az eleganciát a klasszikus designnal. Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a laminát felületén jelentkező néhány elszíneződés és mintázatbeli különbség , jellegzetes erre a termékcsoportra, annak természetes származásáról tanúskodik, és az a valódi fa sajátos tulajdonsága.

A MALAGA család klasszikus ajtókat vonultat fel, melyek tökéletesen illeszkednek az apartmanok, családi házak hagyományos dekorációjához. Egy egyszerű forma kombinálva a természetes furnérral, remekül érvényesül a belső terekben, ahol a természetesség együtt van a klasszikus minták eleganciájával. Előfordulhat a termékek felszínén, hogy a természetes furnér színnél különbségek mutatkoznak az ajtólapok, illetve az ajtólap és a tok festése között, a különbségek jellemzik ennek a csoportnak a termékeit és bizonyítják a valódi fa természetességét és báját.

A Natura SPACE beltéri ajtó kollekció a legjobb válasz arra a vágyra, hogy modern belsőket hozzunk létre, ahol a fény és a tér jelentős szerepet játszik. Olyan vevőinknek ajánljuk ezeket az ajtókat akik rendkívülien vonzó és modern belső elrendezéssel különlegessé szeretnék tenni otthonukat.

A Natura LINE beltéri ajtó formavilága közeli rokonságban van a nagyon népszerű Porta LINE ajtócsaláddal. Az alumínium berakás melyet válogatott furnérozással kombinálunk olyan érdekes összetételt eredményez , amely a kortárs belsőépítészeti trendeknek is megfelel.

A Natura KONCEPT olyan beltéri ajtókollekció melyet azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára az ajtó funkcionalitásán kívül nagyon fontos a dekoratív megjelenés is. Az alkalmazott természetes furnérok tökéletesen illenek minden olyan helyre, ahol az esztétika elsődlegesen fontos szerepet játszik és megfelelő hangulatot, egyedi légkört hoz létre, melyek gyakran befolyásolják a jó közérzetet.

A Natura TREND beltéri ajtók a matt üveg és az alumínium-berakásos válogatott természetes furnérozású ajtólap kombinációja egy érdekes javaslat azoknak, akik értékelik a modern megoldásokat, amelyek meghatározzák azon belső terek karakterét ahol élnek és dolgoznak. A megerősített ajtólap szerkezete és a jó hangszigetelés hozzáadott értékként növeli a kollekció előnyeinek listáját.

A Porta CLASSIC ajtók természetes furnér felületűek. A gazdag színválaszték és az érdekes minta teszi elégedetté vásárlóinkat.Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a furnér felületén jelentkező néhány elszíneződés és mintázatbeli különbség jellegzetes erre a termékcsoportra, annak természetes származásáról tanúskodik, és az a valódi fa sajátos tulajdonsága.

A TOLEDO és a SEVILLA ajtólapok a kialakításuknak, a természetes furnérnak, valamint a különleges kialakításnak köszönhetően tökéletes választás az olyan belterekbe, ahol a természetes megjelenés kombinálva van az eleganciával és a klasszikus formákkal.Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a laminát felületén jelentkező néhány elszíneződés és mintázatbeli különbség jellegzetes erre a termékcsoportra, annak természetes származásáról tanúskodik, és az a valódi fa sajátos tulajdonsága.

A MADRID, CORDOBA, TOLEDO és a SEVILLA sorozathoz a kiegészítők további változatait alakítottuk ki. Mivel a pótajtólapok szélessége kisebb, ezáltal a helyigénye is kisebb, de mégis kétszárnyú ajtóként funkcionál. Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a laminát felületén jelentkező néhány elszíneződés és mintázatbeli különbség jellegzetes erre a termékcsoportra, annak természetes származásáról tanúskodik, és az a valódi fa sajátos tulajdonsága.

A képgalériában a Porta Doors beltéri ajtó ablakban válassza ki az Önnek megfelelő ajtólapot és kérjen árajánlatot.

Részletes tájékoztatást szeretne kapni a fenti minőségi Porta Doors beltéri ajtókról, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust postán elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.