Ablak gyártás

Cégünél magas minőségű műanyag ajtó, és ablak gyártása a fő tevékenység.

A műanyag nyílászáróink kiváló minőségű, német alapanyagokból készülnek, és modern gyártási technológiával állítjuk elő őket. Szakembereink évek óta azon dolgoznak, hogy a műanyag nyílászárók piacán a lehető legjobb terméket kínáljuk ügyfeleinknek, és az eredmény tökéletes kombinációja legyen az esztétikának és a funkcionalitásnak.

Az általunk gyártott műanyag nyílászárók széles színskálával és többféle hőszigetelési értékkel készülhetnek, így biztosan találni fogunk olyan megoldást, amely megfelel az Ön igényeinek. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerűbb, klasszikus kialakítású ablakok és ajtók, valamint a modern, letisztult dizájnnal rendelkező termékek is.

A műanyag nyílászárók nagy előnye, hogy hőszigetelő képességük kiváló, így jelentős mértékben csökkenthetik a fűtési költségeket. Emellett a műanyag nyílászárók karbantartása is nagyon egyszerű, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Kiváló ár-érték arányuk miatt a legnépszerűbb termékek közé tartozik.

Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, legyen szó akár bukó-nyíló ablakról, tolóajtóról, vagy harmonika ajtóról,  a precizitásuk biztosítja, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a megrendelt műanyag nyílászárókkal.

Ha kíváncsi az árainkra, kattintson ide.

 

Mit tudnak pontosan az általunk gyártott műanyag nyílászárók?

Az általunk gyártott ablakok több légkamrával rendelkeznek, lehetnek 5, 7 vagy 8 kamrások is. Az üvegezés 2 vagy 3 rétegű, Ar gázzal töltött, meleg peremes kialakítású, hogy mentes legyen a hőhidaktól.  Nyílászáróink az alábbi specifikációval készülnek.

  • ütköző és üvegező tömítéssel
  • üvegvastagság 4-50 mm között
  • CaZn alapú PVC öregedésgátló stabilizátor, ólommentes kialakításban
  • ablak hőszigetelése: Uw = 0,5 W/m2K – től a választott üvegtől függően
  • a profil hőszigetelése: Uf=0,8 W/m2K-tól indul a választott profilnak megfelelően
  • középtömítés lehetséges hegeszthető gumival (TPE), nem hegeszthető cső keresztmetszetű gumival (EPDM), vagy műanyag fal behelyezésével a gyorsan gyártható kiviteltől a nagyobb hozzáadott értékűig
  • elegáns dizájn
  • papirusz-fehér (világosszürke) és fekete tömítéssel
  • minimális ápolási igény és színtartósság
  • széles spektrumú színes fóliázási lehetőséggel

Mire érdemes figyelni műanyag nyílászáró vásárlásakor?

Nyílászáró árajánlatok összehasonlításakor nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük a nyílászárók műszaki tartalmát. Pl.: üvegezés, profilmélység, kamrák száma, U(K) (hő átbocsátási) tényező, vasalatrendszer, üveg K (hőátbocsátási) tényezője. Ezek figyelembe vételével elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket. A K tényező minél alacsonyabb, minél jobban közelít a nullához, annál magasabb hőszigetelésű az adott üveg/szerkezet. Megrendeléskor mindenképpen kérjen tájékoztatást ezekről az adatokról.

Továbbá ha jó minőségű nyílászárót szeretnénk, akkor ne csak az árat vegyük figyelembe. Nézzük meg, hogy az adott cég milyen garanciát vállal, mire és mennyi időre. Fontos az anyagminőség is, nem mindegy, hogy milyen a műanyag minősége, milyen vastag az üveg, vagy milyen vasalat lesz beszerelve. Cégünk például az általunk legjobbnak tartott ROTO vasalattal dolgozik, és Roplasto profillal. Mindkettő német márka és tapasztalatunk szerint a német precizitás ezeknél a termékeknél meg is jelenik. Szeretünk velük dolgozni, mert strapabíróak, kevés hulladék keletkezik a gyártás során, nem karcolódik, és ezek miatt nem csak a vevő lesz elégedettebb, de a gyártó kollégáink is.

Kérjen tőlünk árajánlatot bizalommal.

 

ablak gyartasa
Műanyag nyílászáró, ablak gyártása

Az ablakok gyártását a Partner-Doors Kft. végzi. Igény esetén helyszíni felmérést, és beépítést is vállalunk, amire minden esetben egyedi árat kalkulálunk. Ha ezeket a szolgáltatásokat nem kívánja igénybe venni, akkor lehetőség van telephelyi átvételre is. Telephelyünk címe 1205 Budapest Határ út 84. Gyártó egység: 1205 Budapest Határ út 83. Autó vagy teherautó behajtásra van lehetőség. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Kapcsolat

 

 

Powered By WordPress | Feminine Blog