Medence fedés

Kerek medence fedés, kör medence fedés

A medencefedés olcsón lehetséges, azonban a medencefedés házilag nem egyszerű feladat, sem a gyártó, sem a szerelő részéről így érdemes szakemberek segítségét kérni. A hagyományos mellett, akár kerek medence fedés, kör medence fedés is lehetséges. A medencefedést hőszigetelt és hőszigeteletlen változatban is lehet kérni.

A mobil, eltolható medencefedés nem hőszigetelt ezért azt hidegebb időkben nem lehet használni.
Cégünk évek óta foglalkozik medencefedéssel, teraszbeépítés megoldásokkal, télikerttel, függönyfalakkal, előtetőkkel.
Rengeteg választható módozat áll a rendelkezésükre, beleértve a medence formáját, alakját, alkalmazott szerkezeteket, illetve, hogy alacsony vagy magas légterű legyen a medence fedése.

Nézze meg videónkat!

Az árajánlat kérés egy kattintással elérhető!
Medencefedés esetében is lehetősége van, hőszigetelt, illetve nem hőszigetelt rendszer közül választani. A hőszigetelés nélküli rendszer nyilvánvalóan olcsóbb, mint a hőszigetelt.
Tehát a medencefedésnél is elérkeztünk a választás egyik fő szempontjához, az árhoz. Amely nem csak a gyártó cég számára, a megrendelő számára is az egyik fontos tényező. Az ár-érték arány függősége nagy gondot jelent mindig a választásnál.

Medencefedéssel, teraszbeépítéssel, télikert építéssel, és hasonló területen található szolgáltatásokkal sokan foglalkoznak. Mivel az árverseny nagy ezért az igazság egy részét elhallgatják. A medencefedés gyártása nem egyszerű feladat, mert a hőhídmentesség megtartása, vagy a megfelelő ívek beállítása, gyártása komoly szakértelmet igényel.

Mi mindenről tájékoztatjuk az ügyfeleinket. Így részletes információval szolgálunk az alkalmazott medencefedés rendszerünkről, hogy a vevő biztos lehessen abban, hogy azt kapja, amit kért.
Tehát ha Ön hőszigetelés nélkül szeretné medencéjét lefedni, mert nem használja télen, vagy nem tartja lényegesnek a hőszigetelést, úgy azt fogjuk Önnek legyártani, kiszállítani.
Nem állítjuk egy hőszigetelés nélküli rendszerről, hogy nem fog megfagyni a víz, vagy nem fog elhervadni a növény.

Elérkeztünk a döntés másik fontos szempontjához: Mire van Önnek szüksége

Medencefedés galéria itt!

Medencefedés házilag, medencefedés olcsón

A medencefedés esetében a mobil eltolható polikarbonátfedéses rendszerek terjedtek el, hiszen többnyire ott nem fontos a hőszigetelés. Ezek  könnyű szerkezetes alumínium vázból, egy sínpályából és nyilván a fedést szolgáló, általában 10 mm-es polikarbonátból, vagy tömör 4mm.-es polikarbonátból állnak.

A rendszer egyik hatalmas előnye, hogy bármilyen formát létre lehet hozni, hiszen a polikarbonát hajlítható, az alumínium szintén. A mobilitása is igen óriási, hiszen nem kell figyelni a hőhidak kialakulására. Karbantartása, takarítása igen egyszerű. Összeállítani szintén egyszerű, hiszen könnyű szerkezetről van szó.
Azonban ha medencéjét nem csak nyáron, télen is használni akarja, akár hóesésben, úgy a hőszigetelt rendszer egy páratlan megoldást kínál. Igaz, hogy ebben az esetben már megkötésekkel kell számolnunk, hiszen ebből görbe felületek nem hozhatóak létre.

Körívet csak egyenesekre való bontással lehet követni, igaz, így is igazán esztétikus medencefedés hozható létre.
A medencefedés hőszigetelt rendszereknél, leginkább az alumínium szerkezet terjedt el.

kor medence fedes
kör medence fedés
kerek medence fedes
kerek medence fedés

Fontos figyelembe venni az időjárási tényezőket és terheket, így pazar megoldást kínál az alumínium tetőrendszerünk, egyszerűen nagyszerű.

Rengeteg forma választható, a victorianustól, a félnyereg tetőn át, a bonyolultabb tetőszerkezetekig.
Előnye a rendszernek, hogy négy évszakos. Független az időjárási tényezőktől, bármikor használhatja a medencéjét, a belső hőmérséklet szoba hőmérsékletű marad, akár – 15° C-on is!
Ilyen medencefedés rendszer hátránya, hogy kevésbé mobilis, figyelni kell a hő híd mentességre.

A szerkezet ebben az esetben kevésbé könnyű szerkezet, hiszen egy kétrétegű üveg súlya, 30-40 kg-t is elérheti négyzetméterenként!

Tehát lényeges végiggondolni, akár építész bevonásával, hogy fontos-e a hőszigetelés. Amennyiben eldőlt, úgy most már lehetőség van az árelemzésre.

Tehát:
– Hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt?
– Mennyibe kerül?
– Ki csinálja?
– Milyen mértékű legyen a hőszigetelés értéke?

Medencefedés esetében is, a profi szakemberekkel kell végeztetni, mert nem egyszerű minden feltételeknek megfelelni. Később azonban lehetnek problémák, nem lehet elhúzni a mobil rendszert, akadozik, nem záródik, beázik, feljött a polikarbonát, elszíneződött a polikarbonát, nagyon párás. stb.
Azt ajánlom Önnek, hogy a döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik referenciákkal, irodával, nem mindegy, hogy kiben bízik meg.
A bizalom egy fontos tényezője a medencefedésnek, akár csak a télikert, vagy teraszbeépítésnek. Hiszen egy hosszú távú kapcsolatról van szó, mivel garanciális termékről van szó.

A legjobb, ha a beépítés után, csak egy újabb beépítés kapcsán találkozik az ügyfél és az eladó, mert ebben az esetben ez jelenti a jó kapcsolatot.

medence fedes
medence fedés

Medence fedése, gyártása, szerelése, nem csak Budapesten, hanem országosan vállaljuk.

Mit adunk mi?
– ingyenes helyszíni felmérést a medence fedésre, télikert gyártására, terasz beépítésre (előzetes árajánlat kérés után)
– ingyenes szakmai tanácsadást
– ingyenes árajánlat készítést a gyártott termékekre
– minden hónapban akciókkal kedveskedünk
– profi szakembereket a medence, télikert terasz beépítésre.

Köszönjük, hogy végignézte az oldalainkat, várjuk jelentkezését.

medencefedes hazilag
medencefedés házilag
medencefedes olcson
medencefedés olcsón