Nyílászáró, ablak, ajtó

Szeretne korszerű és energiatakarékos nyílászárókat az otthonába vagy az épületébe? Az alumínium és műanyag nyílászárók a legjobb választások, amelyek számos előnnyel rendelkeznek.

A műanyag ablakok nagy energiatakarékosságot biztosítanak, így csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket. Kiváló hangszigetelést és karbantarthatóságot kínálnak, és számos formában és színben elérhetők, hogy az otthonához vagy az épületéhez illő stílusú ajtók és ablakokat választhasson. Áruk kedvezőbb, mint az alumínium nyílászáróknak, ezért jó középutas megoldásnak számítanak. Üvegezésük egyaránt lehet két- vagy háromrétegű, Low-E bevonatos, biztonsági üveg, vagy mintás is.

Az alumínium ablakok rendkívül tartósak és ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben, így biztosítják az Ön otthonának vagy az épületének hosszú távú védelmét. Könnyű kezelhetőségükkel és karbantarthatóságukkal időt és pénzt takaríthat meg. Válaszható hanggátló kivitelben is, és belső hőszigetelő betéttel, amik fokozzák az előnyeiket. Az általunk forgalmazott alumínium ablakok mind rendelkeznek hőhídmegszakítóval is. Az üvegezésük rendkívül széles skálán választható. Áruk magasabb, mint a műanyag nyílászáróknak.

Műanyag nyílászáró előnyei:

  • Energiahatékonyság: A műanyag nyílászárók magas hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ami nagyon jó eredményeket biztosít az energiahatékonyság szempontjából.
  • Hangszigetelés: A műanyag nyílászárók kiváló hangszigetelést biztosítanak, ami különösen fontos zajos környezetben vagy forgalmas utak mentén található ingatlanok esetében.
  • Karbantarthatóság: A műanyag nyílászárók nem igényelnek rendszeres festést vagy lakkozást, és könnyen tisztán tarthatók.
  • Rugalmasság: A műanyag nyílászárók nagyon sokféle formában és színben elérhetők, így könnyen illeszthetők az otthon vagy az épület stílusához.

Alumínium nyílászáró előnyei:

  • Tartósság: Az alumínium nyílászárók rendkívül tartósak és ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben, valamint nem korrodálódnak, mállanak vagy repedeznek.
  • Karbantarthatóság: Az alumínium nyílászárók könnyen karbantarthatók, és nem igényelnek rendszeres festést vagy lakkozást.
  • Könnyűség: Az alumínium nyílászárók könnyűek és könnyen kezelhetők, így könnyen bezárhatók és kinyithatók.
  • Energiahatékonyság: Az alumínium nyílászárók hőszigetelő képessége kiváló, így csökkentik a fűtési és hűtési költségeket. Kiváltképp, ha hőhídmegszakítóval rendelkeznek.

Mindkét típusnak van előnye, így az ideális választás az otthoni környezet és a személyes preferenciák függvényében változhat.

Műanyag erkélyajtó és ablak
Műanyag erkélyajtó és ablak gyártása és beépítése.

A gyártást, szállítást és beépítést a Partner-Doors Kft végzi el Önnek.

Powered By WordPress | Feminine Blog