Harmonikaajtók és tolóajtók

Több fényt szeretne? Szebb és világosabb nappalit vagy étkezőt? Használjon harmonikaajtó-t!

Nagy méretű üvegfalakkal, harmonikaajtókkal és tolóajtókkal megvalósítható. Bármilyen nagyságú, egyedi méretre gyártott lapozható harmonikaajtóval bármekkora teret megnyithatunk szeretett kertünk vagy teraszunk felé. A közvetlen kertkapcsolatnak köszönhetően otthonunk mintha átalakult volna.

harmonikaajtó
Harmonikaajtó és tolóajtó

A hőszigetelő harmonikaajtó szerkezetek rendkívül bonyolultnak számítanak a nyílászárók között. Vasalatuk összetett, beállításuk nehéz, nagy méretük miatt szállítása és szerelése külön odafigyelést igényel. Szerencsére számunkra ez nem jelet kihívást, sőt. Cégünk nem csak nyílászárókat, hanem üvegfalakat, üveg portálokat és télikerteket is gyárt, ezért elmondhatjuk, hogy kifejezetten az ilyen bonyolultabb üvegszerkezetekre vagyunk specializálódva. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk nagy méretű üvegszerkezetek gyártásában, és beszerelésében. Nem csak lakossági, de ipari méretű igényeket is kiszolgálunk.

harmonikaajtó

Mi a teendő, ha Ön is sok fényre és nagy üvegfelületekre vágyik? Legyen szó akár harmonikaajtóról, tolóajtóról, üvegfalról vagy télikertről, mi mindent helyszíni felmérés után pontosan méretre gyártunk. A felmérés cégünknél ingyenes, és nem jár szerződési kötelezettséggel sem. Ha érdeklődik termékeink iránt, akkor nincs más dolga mint előzetes árajánlatot kérni tőlünk online vagy valamelyik elérhetőségünkön, és felmérő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
Keressen minket bátran!

Powered By WordPress | Feminine Blog