Rólunk

Rólunk Partner Doors Kft.

Rólunk az a hír járja, hogy ajtó, ablak beépítés mellett, télikert beépítéssel, előtető készítéssel, medencefedéssel is foglalkozunk. Ez a hír igaz!

Cégünk bemutatása:

Ön valószínűleg ablak, télikert, nyílászáró beszerelés előtt áll, esetleg ajtót szeretne vásárolni. Megnyugtatjuk, jó helyen jár. Cégünk a PARTNER-DOORS Kft. ajtó, ablak és egyéb nyílászárók, télikertek beépítésével, értékesítésével foglalkozik, az ország egész területéről várjuk leendő vásárlóinkat.

TERMÉKEINK elsősorban, gyártott termékek: Télikertek, ajtó, ablak, műanyag nyílászáró. Forgalmazott termékeink: redőny, reluxa, rovarháló, egyéb árnyékolók, garázskapu, tetőtéri ablakok.

Tekintse meg kínálatunkat.

A termékeink és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő menüpontokban találja meg. Amennyiben megtalálta a kívánt terméket, kérje árajánlatunkat a kapcsolat oldalon keresztül, telefonálhat ahol szakképzett kereskedőink készséggel állnak rendelkezésére, és a helyszínre is kimennek meg is tekintheti a kiválasztott ablak vagy ajtó típus mintáit.

Egy ablak vásárlása akár 30-40 évre szóló választás! Szeretné a lehető legjobb döntést meghozni?!

Szánjon rá fél órát és nézze át weboldalunkat, ismerkedjen meg a télikertek anyagaival, féleségeivel, ablakok és ajtók típusaival, referenciánkkal és eladóink be is mutatják Önnek a kívánt nyílászárót, télikerteket.

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik télikert építéssel. Kezdetben csupán műanyagtokos alumínium merevítéses elemekből álló egyszerűbb kialakítású télikerteket gyártott. Az idő elteltével megismerve a piaci igényeket, igényesen megtervezett alumíniumból álló télikert gyártásba kezdett. A cég már ezen a területen is nagy tapasztalattal rendelkezik, a minőségi alapanyagok, a szakértelem és gondos tervezés jellemzi a Partner-Doors Kft.-t. Keressen fel minket.